Адрес : Пловдив
ул. Иван Вазов №16
ул. Авксентий Велешки № 38
Работно време: 8:00 - 18:00
Понеделник до Петък
Събота и неделя - почивни

Занималня 1-2 клас

Кратко описание

Занималнята на Маги -предучилищна, 1-2 клас

В Занималнята на Маги децата от предучилищна възраст, първи и втори клас по-най естествения начин преминават от предучилищна среда към учебния процес. Тук редуваме получаването на знания, съобразени с изискванията на МОН с игри и забавления. 

Разполагаме с модерна и просторна база, намираща се на ул. „Иван Вазов“ 16 , която е съобразена с потребностите на възпитаниците ни. Само при нас те откриват уютът на домашната атмосфера и спокойствие, в която учат и играят. Имаме собствен двор, в който децата се забавляват, провеждаме различни работилнички и творчески прояви. Близостта ни до Цар Симеоновата градина ни позволява да правим чести разходки на чист въздух, да играем на открито и да преоткриваме природата.

Ние предлагаме изпълнение на домашните работи, работа с учебните тетрадки по БЕЛ, математика, и „Околен свят”, упражнения за краснопис, правопис, за усвояване и прилагане на изучаваните граматични правила , математически упражнения – таблица за умножение и деление, решаване на условни задачи , упражнения за доразвиване на четивната техника , упражнения за успешно писмено съчиняване и преразказване , помощ при подготовката по изучавания западен език; подготовка за срочни и годишни тестове, контролни работи, писмени и устни изпитвания.

Разполагаме с най-добрия екип от педагози, които освен с ежедневните занимания, обогатяват учебният процес с тестове и задачи.

Само в Занималнята на Маги ще откриете допълнителни курсове по английски език и ментална аритметика – това е огромно удобство за родителя и за детето. Ние работим с най-добрите школи в града, които на място при нас обучават нашите възпитаници. 

Осемнадесетгодишният ни опит и професионализъм ни правят най-добрата занималня в град Пловдив – доверете ни се!

Запишете детето си за новата учебна година на телефон: 0888 658 000 – местата са ограничени!


Материална база

Съвременна материала база, която да отговаря на потребностите на учениците

Самостоятелна сграда само за учениците от 1-2 клас с възможност за занятия на открито и с идеална локация - центъра. Съвременна материална база, която отговаря на потребностите на децата в тази възраст.

Цени

 • Дневна такса 8:00 - 18:00 часа
  45 лв /ден
  • Вземане на детето от училище
  • Подготовка на домашните
  • Допълнителни упражнения върху учебния материал с цел надграждане
 • Такса транспорт 8:00 - 18:00 часа
  3 лв /ден
  • Вземане на детето от училище
  • Подготовка на домашнте
  • Допълнителни упражнения върху учебния материал с цел надграждане
 • Месечна такса 8:00 - 18:00 часа
  550 лв /мес
  • Вземане на детето от училище
  • Подготовка на домашните
  • Допълнителни упражнения върху учебния материал с цел надграждане

Запишете вашето дете

Ние предлагаме всичко, от което се нуждае вашето дете

Допълнителни курсове

Курсове по английски език с LinguaMundi

Курсове по английски език с LinguaMundi

Курсове по английски, които обхващат ученици от 1-ви до 7-ми клас и надграждат училищното ниво! Подходящи са както за деца от занималнята,така и за деца,които не са записани на занималня,от близките училища!

Научи повече
Ментална аритметика за деца

Ментална аритметика за деца

Менталната аритметика е техника, разработена на базата на устни аритметични изчисления и позволява да се развие максимална скорост на възприемане и обработка на информация

Научи повече
Приложни изкуства с Академия Кит

Приложни изкуства с Академия Кит

Заниманията по приложни изкуства,не само научават детето да рисува,оцветява или моделира.Те развиват качества,които ще му помогнат в бъдещия живот

Научи повече