Адрес : Пловдив
ул. Иван Вазов №16
ул. Авксентий Велешки № 38
Работно време: 8:00 - 18:00
Понеделник до Петък
Събота и неделя - почивни

За нас

Кои сме ние?

Частна занималня „Занималнята на Маги“ е открита през 2005 г. Разполага с две бази ,в които децата са селектирани по възраст. Сградите се намират на едно от най-хубавите места в града – до Градската градина, с всички удобства, които предлага това място - идеален център.

Как учим?

В занималнята се провежда качествена подготовка на деца от предучилищна възраст и ученици от 1-ви до 12-ти клас. Учителите са със специалност предучилищна и начална педагогика, филолози и математици. Освен ежедневните занимания, предлагаме много допълнителни упражнения, тестове и други форми на работа, които гарантират успеха на децата.

Защо да изберете нас?

Ние ще оправдаем вашето доверие

Малки групи

Ние работим в малки групи - 6-8 деца в група, като така всяко дете получава нужното внимание

Отлични резултати

Ние постигаме отлични резултати, но в същото време държим на дисциплината и добрите обноски

Спокойствие и увереност

Децата тук ще се чувства спокойно, уверени в себе си, знаещи и можещи. Научават се да работят в екип, да ценят човека до себе си, да бъдат отговорни.

Как протича един ден при нас?

Детето се взема се от училище от представител на занималнята, следва обяд по предварително избрана от него храна и свободно време. В 14.00 часа започват заниманията върху домашните. При нас допълнителния тест след приключване на домашните за проверка на знанията е задължителен за деня. Приготвя се раницата по програма за следващия ден, тъй като учебниците на учениците стоят в занималнята. Целта е да се придобият умения и навици за самостоятелност и отговорност към самия себе си. И така детето вече е готово да разпусне от ангажиментите си и да поспортува, като просто се измести в залата ни за свободно време . Занималнята работи през всички ваканции. За децата на „ Занималнята на Маги „ се организира зимен и летен лагер. Ваканционната ни програма е комбинирана, както със кратки учебни занимания, така и със доста развлекателни прояви като: Арт-ателиета, спорт, разходки, игра в парка, пикник, кино, екскурзии, запознаване с различни професии, запознаване с типовете религия и ролята им в обществото и .

Запишете вашето дете

Ние предлагаме всичко, от което се нуждае вашето дете