Адрес : Пловдив
ул. Иван Вазов №16
ул. Авксентий Велешки № 38
Работно време: 8:00 - 18:00
Понеделник до Петък
Събота и неделя - почивни

Занималня 3-4 клас

Кратко описание

За учениците от трети и четвърти клас предлагаме специален образователен режим , в който сме съчетали цялостната подготовка върху учебния материал с допълнителна надграждаща по БЕЛ И МАТЕМАТИКА, както и подготовка за НВО така , че децата да бъдат спокойни , уверени и успешни в училище.

За четвъртокласниците се предлага подготовка за прием в общообразователните паралелки с допълнителна подготовка по български език и математика към СУ " Свети Патриарх Евтимий" и ОУ „Княз Александър I” гр. Пловдив.

Материална база

Съвременна материала база, която да отговаря на потребностите на учениците

Самостоятелна сграда само за учениците от 3-ти до 6-ти клас . Учебният център е разположен върху три етажа , всеки един по 500 кв.м , като всяка възрастова група разполага със свое място , за по-голям комфорт и спокойна учебна атмосфера на учениците. За тяхното свободно време през студените месеци, когато времето не позволява игри навън, е предвидена обособена зала, в която могат да разпуснат с приятели, като поиграят тенис на маса, джаги или любимите на всички настолни игри. Учениците се хранят с топъл обяд в столовата на занималнята. Предлагат се също: сутрешна и следобедна закуска. Съвременна материална база, която отговаря на потребностите на децата в тази възраст в центъра на града .

Цени

 • Дневна такса 13:00 - 18:00 часа
  45 лв /ден
  • Цялостна подготовка върху учебния материал
 • Такса транспорт 13:00 - 18:00 часа
  3 лв /ден
  • Грижа и внимание към всяко дете
 • Месечна такса 13:00 - 18:00 часа
  600 лв /мес
  • Цялостна подготовка върху учебния материал
  • Допълнителни уроци БЕЛ И МАТЕМАТИКА за 3-ти клас, с цел надграждане на знания
  • Целогодишна подготовка НВО 4-ти клас

Запишете вашето дете

Ние предлагаме всичко, от което се нуждае вашето дете

Допълнителни курсове

Приложни изкуства с Академия Кит

Приложни изкуства с Академия Кит

Заниманията по приложни изкуства,не само научават детето да рисува,оцветява или моделира.Те развиват качества,които ще му помогнат в бъдещия живот

Научи повече
Ментална аритметика за деца

Ментална аритметика за деца

Менталната аритметика е техника, разработена на базата на устни аритметични изчисления и позволява да се развие максимална скорост на възприемане и обработка на информация

Научи повече
Курсове по английски език с LinguaMundi

Курсове по английски език с LinguaMundi

Курсове по английски, които обхващат ученици от 1-ви до 7-ми клас и надграждат училищното ниво! Подходящи са както за деца от занималнята,така и за деца,които не са записани на занималня,от близките училища!

Научи повече