Детски психолог

НАШИЯТ ПСИХОЛОГ

Тодор Иванов Лалов

Психолог, член на Българското Психоаналитично Общество към IPA (International Psychoanalytic Association), част от екипа на “Занималнята на Маги”

 • Тодор Лалов
 • 0883/ 68 88 30
 • todor.lalov@gmail.com

ПОКАНА
От Тодор Иванов Лалов
Психолог, член на Българското Психоаналитично Общество към IPA (International Psychoanalytic Association)

С удоволствие Ви уведомявам, че, благодарение на любезната покана от страна на “ Занималнята на Маги ”, тези от Вас, които се интересуват от консултация с психолог, биха могли, след предварително записване на посочените по- долу E- mail адрес и GSM номер, да се възползват от подобна услуга.
Професионално развитие:
Изучавал съм психология в Пловдивски Университет „Паисий Хилендарски” и клинична психология с психоаналитична перспектива в Нов Български Университет. Член съм на Българското Психоаналитично Общество и в момента се обучавам за психоаналитик в първата по рода си обучителна група за България спонсорирана от IPA (International Psychoanalytic Association). Професионалното ми развитие започна с две годишен стаж в психиатричната клиника на Военномедицинска Академия- София, където имах възможността да натрупам опит в психологическото консултиране на настанените в клиниката пациенти. В последствие започнах работа като психолог- консултант на „Националната Телефонна Линия за Деца 116 111” към Държавната Агенция за Закрила на Детето, където работата ми се изразяваше в психологическо консултиране на деца, родители и различни специалисти. Тъй като професионалните ми интереси са свързани с психотерапевтичната работа по случаи, след като започнах психоаналитичното си обучение и станах член на Българското Психоаналитично Общество, започнах директна работа по случаи към Центъра за Възстановяване, Консултиране и Психотерапия на Фондация „Асоциация Анимус”- неправителствена организация с над двадесет годишен опит в психологическите услуги за деца и възрастни. Следващата стъпка в моето професионално развитие е да пренеса натрупаните до момента познания и опит в Пловдив, където бих желал да популяризирам съвременния психоаналитичен подход.
Основни възгледи и причини за обръщане към психологическо консултиране:
Двете основни, взаимодопълващи се отправни точки в работата ми са предоставянето на сигурно и безопасно пространство и постигането на диалог. Приемам тези две постижения за фундаментални предпоставки за благоприятното развитие на личността. Вярвам, че в поведението и преживяванията на човека няма нищо случайно, а напротив- те са предопределени от чувства и мисли, които се коренят в най- ранното детство. Усещанията за контрол и вътрешен уют, както и вътрешната свобода и независимост, към които всеки се стреми, според моите разбирания са единствено постижими в резултат на осъзнаването на несъзнаваните желания, страхове и фантазии, които оказват силно въздействие върху личността на човека и взаимоотношенията му с другите. Според мен, човек трябва да потърси психологическо консултиране или терапия, когато изпита силен интерес и любопитство към собствената си личност и случващото се с него или когато усети, че има нещо, което му пречи да се чувства щастлив и спокоен в семеен, професионален и чисто житейски план. Смятам, че никога не е късно човек да предприеме стъпки в тази посока. Тези от Вас, които проявяват интерес към възможността за консултация с психолог, биха могли да се свържат лично с мен по E- mail или на посочения по- долу GSM номер, за да уговорим удобен ден и час за това.

 • Тодор Лалов
 • 0883/ 68 88 30
 • todor.lalov@gmail.com


Къде ще ни намерите

Адрес

 • Ул. Авксентий Велешки № 38
 • ул. Драган Манчев № 7
 • ул. Иван Вазов № 16
 • Гр. Пловдив

За контакт

 • office@magi.bg
 • 0888658000

Виж карта