За Нас

За Нас

Частна занималня „Занималнята на Маги“ е открита през 2005 г. Разполага с три бази в които децата са селектирани по възраст. Сградите се намират на едно от най-хубавите места в града – до Градската градина, с всички удобства, които предлага това място - идеален център.

Как учим

В занималнята се провежда качествена подготовка на деца от предучилищна възраст и ученици от 1ви до 6ти клас. Учителите са със специалност предучилищна и начална педагогика, филолози и математици. Освен ежедневните занимания, предлагаме много допълнителни упражнения, тестове и други форми на работа, които гарантират успеха на децата.

Как се храним

Обядваме в кухнята на занималнята, с храна доставена от утвърдена и проверена с годините фирма – р-т „ Чили“. За следобедна закуска предлагаме любимите филийки на децата. „ Занималнята на Маги „ е регистрирана в „Българска агенция по безопасност на храните“.

Платени дейности по избор

Aнглийски език

Как преминава един ден при нас?

Детето се взема се от училище от представител на занималнята, следва обяд по предварително избрана от него храна и свободно време. В 14.00 часа започват заниманията върху домашните. При нас допълнителния тест след приключване на домашните за проверка на знанията е задължителен за деня. Приготвя се раницата по програма за следващия ден, тъй като учебниците на учениците стоят в занималнята. Целта е да се придобият умения и навици за самостоятелност и отговорност към самия себе си. И така детето вече е готово да разпусне от ангажиментите си и да поспортува, като просто се измести в залата ни за свободно време . Занималнята работи през всички ваканции. За децата на „ Занималнята на Маги „ се организира зимен и летен лагер. Ваканционната ни програма е комбинирана, както със кратки учебни занимания, така и със доста развлекателни прояви като: Арт-ателиета, спорт, разходки, игра в парка, пикник, кино, екскурзии, запознаване с различни професии, запознаване с типовете религия и ролята им в обществото и други.

Целта на Учебния център е да предложи комфорт на децата и спокойствие на родителите.Къде ще ни намерите

Адрес

  • Ул. Авксентий Велешки № 38
  • ул. Драган Манчев № 7
  • ул. Иван Вазов № 16
  • Гр. Пловдив

За контакт

  • office@magi.bg
  • 0888658000

Виж карта